нАШИЯТ ДОМ

Топъл, артистичен и пълен с изкуство ! Дом на художници!

С изкуство е свързан  живота ни! 

Нашето семейство!

Ваня Запрянова

Магистър по приложни изкуства НХА „Николай Павлович“ София специалности: дизайн и керамика. Дипломиран педагог. Учила в класа на професорите: Димитър Армейков, Ивана Енева, Вихрони Попнеделев, Греди Асса и в школата на Михаил Камберов.

Росен Дончев

Магистър по българска филология – СУ „Климент Охридски“ София Магистър по пластични изкуства специалност живопис ШУ ‘‘ Константин Преславски“ Дипломиран педагог .Учил в класа на професор Димитър Чолаков

Кирил Кацаров

НУПИД „Академик Дечко Узунов“ Казанлък ,студент в академията по приложни изкуства WDKA Rotterdam

Галерия

Галерия “Ателието“ представя съвременно българско изкуство, но освен професионални автори, развива детското творчество и чертае пътища за младите таланти. Част от дейността на галерията са творческите и кураторски проекти, изложби, пленери, ателиета, обучения, демонстрации, работилници.

Галерия „Ателието“ – това е нашият дом! Тук са ателиетата ни, в които създаваме и училището в което изграждаме творци. Ателието е духовното място, в което общуваме и живеем !

Галерия „Ателието“ - Зона за изкуство!

Създадохме през 2010г.

АРТ УЧИЛИЩЕ

Нашата школа по изобразителни изкуства създадохме през 2001г. В нея откриваме таланта и развиваме детското творчество. Тук децата, оформят възгледите си за изкуството. През годините са преминали над 900 деца и младежи на възраст от 4-20г. А днес, по-големите вече професионално се занимават с живопис, дизайн, анимация, мода, реставрация, сценография, фотография, архитектура. ЖИВОТЪТ ИМ Е ИЗКУСТВО!

Обучението в школа „Арт линия“ е креативно, иновативно и с индивидуален подход ! В изграждане на творческата мисъл , в изучаването на техники в изящните и приложни изкуства, в различните начини на представяне и презентации на младите автори, участия в изложби, конкурси, пленери и творчески проекти.

ЖИВОТЪТ ИМ Е ИЗКУСТВО!

Създадохме през 2001г

Ще се радваме да поговорим!

Няма нищо по-хубово от разговор за изкуство. Винаги сме на разположение ако имате нужда от съвет или въпроси свързани с нашите курсове.